Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Pontare Ung : img_2913.jpg - Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när.

Låttext på jordens sång från roger pontare: Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när. Sjung den som när vi var ung Med vingar på armarna försökte han flyga och ibland lekte han att han var en ko.

Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när. Nanne Grönvall-arkiv - Schlagerbloggen
Nanne Grönvall-arkiv - Schlagerbloggen from bloggar.aftonbladet.se
Fred roger pontare, ursprungligen johansson, född 17 oktober 1951 i bockträsk i sorsele församling i södra lappland, är en svensk sångare. Sjung den som när vi var ung Näare sol ståare högt och saven varm. Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Sjung den som när vi var ung Så gick det till när farfar var ung · ultima thule, 1997, the cotton mill boys, . Låttext på jordens sång från roger pontare: Som hela världen vore min.

Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten.

När sol står högt och saven varm. Sjung den som när vi var ung. Vi ger våare sång till dig. Sjung den som när vi var ung Såsom dina fäder en gång,. Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när. Jag var ung och sökte äventyret. Låttext på jordens sång från roger pontare: Som hela världen vore min. Lite sinatra, nat king cole . Vi ger vår sång till dig Så gick det till när farfar var ung · ultima thule, 1997, the cotton mill boys, . Sjung den som näare vi var ung.

Sjung den som näare vi var ung. Jag var ung och sökte äventyret. Sjung den som när vi var ung Näare sol ståare högt och saven varm. Med vingar på armarna försökte han flyga och ibland lekte han att han var en ko.

Sjung den som näare vi var ung. Lill-Babs | Klösans Favoriter | Sida 3
Lill-Babs | Klösans Favoriter | Sida 3 from i2.wp.com
Som hela världen vore min. När vindarna viskar mitt namn · ultima thule, 2001, roger pontare. Sjung den som när vi var ung Sjung den som när vi var ung Vi ger vår sång till dig Sjung den som när vi var ung. Lite sinatra, nat king cole . Såsom dina fäder en gång,.

Sjung den sången som äare god

Vi ger våare sång till dig. Sjung den som när vi var ung. Som hela världen vore min. Näare sol ståare högt och saven varm. Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när. När vindarna viskar mitt namn · ultima thule, 2001, roger pontare. Låttext på jordens sång från roger pontare: Fred roger pontare, ursprungligen johansson, född 17 oktober 1951 i bockträsk i sorsele församling i södra lappland, är en svensk sångare. Lite sinatra, nat king cole . Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Sjung den sången som äare god Vi ger vår sång till dig Såsom dina fäder en gång,.

Jag var ung och sökte äventyret. Sjung den som när vi var ung När sol står högt och saven varm. Sjung den som när vi var ung Så gick det till när farfar var ung · ultima thule, 1997, the cotton mill boys, .

Vi ger våare sång till dig. Lill-Babs | Klösans Favoriter | Sida 3
Lill-Babs | Klösans Favoriter | Sida 3 from i2.wp.com
Såsom dina fäder en gång,. När vindarna viskar mitt namn · ultima thule, 2001, roger pontare. Sjung den som när vi var ung Så gick det till när farfar var ung · ultima thule, 1997, the cotton mill boys, . Lite sinatra, nat king cole . Sjung den sången som äare god Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Näare sol ståare högt och saven varm.

Så gick det till när farfar var ung · ultima thule, 1997, the cotton mill boys, .

Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när. Sjung den som när vi var ung. Fred roger pontare, ursprungligen johansson, född 17 oktober 1951 i bockträsk i sorsele församling i södra lappland, är en svensk sångare. Näare sol ståare högt och saven varm. Med vingar på armarna försökte han flyga och ibland lekte han att han var en ko. Jag var ung och sökte äventyret. Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Såsom dina fäder en gång,. När sol står högt och saven varm. Sjung den som när vi var ung Som hela världen vore min. När vindarna viskar mitt namn · ultima thule, 2001, roger pontare. Sjung den som näare vi var ung.

Roger Pontare Ung : img_2913.jpg - Och det finns en jord som ej förgår det finns en vind som bara allt förstår när.. Näare sol ståare högt och saven varm. Såsom dina fäder en gång,. Som ung sprang han runt på ängarna i slagnäs i norrbotten. Fred roger pontare, ursprungligen johansson, född 17 oktober 1951 i bockträsk i sorsele församling i södra lappland, är en svensk sångare. Jag var ung och sökte äventyret.

Vi ger våare sång till dig roger pontare. Jag var ung och sökte äventyret.